Terug naar homepage

Adres:
Kruizemunt 3
7892 AE Klazienaveen

Telefoon:
06-29427913

E-mail:
jaspersbertus@hotmail.com

Sport- en Ontspanningsmassage

Bertus Jaspers

Beautysalon Only For YouIn 1994 geslaagd voor het diploma sportmassage (N.G.S.)
Werkzaam geweest bij diverse sportverenigingen waaronder de B.V.O. Emmen.

Sportmassage

Een sportmassage gericht op het onderhouden van de conditie van uw spieren, door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen toe te laten, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Of je nu sport op recreatief niveau of hoger een regelmatige massage draagt bij tot hogere prestaties en sneller herstel tussen de trainingen door.

In 1992 ben ik begonnen met de cursus ontspanningsmassage.
6 jaar gewerkt bij sauna centrum Anholts te Schoonebeek.
Diverse ontspanningsmassages zijn mogelijk (deel massages of totale lichaamsmassage)

Ontspanningsmassage

Een heerlijke massage om even alle stress van alledag achter u te laten, terwijl u zich ontspant masseert uw personal sportmasseur alle spanning uit bijvoorbeeld uw nek, schouders en rug. Een moment voor uzelf en een mini vakantie voor uw spieren. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat uw spieren soepeler worden, helpt RSI klachten te voorkomen en verbetert uw mobiliteit en houding.

Hotstonemassage

Een Hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De Hotstonemassage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.

Doordat er diverse massagetechnieken zijn zal elke masseur/schoonheidsspecialist zijn eigen techniek gebruiken voor de Hotstonemassage. Eerst wordt er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een Hotstonemassage.