Terug naar homepage

Adres:
Kruizemunt 3
7892 AE Klazienaveen

Telefoon:
0591-820231

E-mail:
info@fysiotherapierienvanmanen.nl

Fysio/Manueel therapie praktijk, Rien van Manen
Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

Fysio/Manueel therapie praktijk

Rien van Manen

Fysio/Manueel therapie praktijk, Rien van ManenDe praktijk heeft de beschikking over een goed uitgeruste behandelruimte die voldoet aan de eisen van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten), een multifunctioneel ingerichte oefen-/fitnessruimte en een gezamenlijke gezellige wachtruimte.
In de jaren hiervoor heb ik ervaring opgedaan in particuliere praktijken, verpleeg- en bejaardentehuizen, sportwereld zoals bij FC Emmen (inmiddels al weer ruim 5 jaar), maar ook in de wielerwereld en andere sportrichtingen.

Met een groot aantal zorgverzekeraars is een contract afgesloten, zodat u voor o.a. fysio-/manueeltherapeutische behandeling, individuele oefentherapie/revalidatie, medische fitness, COPD/astma, bindweefselmassage, (sport-)revalidatietraining, rugscholing, orthopedische/postoperatieve revalidatie, sportmassage bij mij terecht kunt.
Vergoeding vindt hierbij in principe rechtstreeks plaats via uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Door ingeschreven te staan in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF voldoe ik aan de gestelde voorwaarden van bij- en nascholing, tuchtrecht en klachtenregeling.

Tevens is voldaan aan de directe toegankelijkheidseis, zodat u ook zonder verwijzing van huisarts bij mij terecht kunt. Echter patiënten die rechtstreeks naar mij toe komen worden eerst door mij beoordeeld/gescreend of ze aan het juiste adres zijn of vooralsnog moeten worden doorgestuurd naar een collega, arts of specialist. De huisarts houdt hierbij de centrale rol in de coördinatie van de zorg van de patiënt.

De praktijk is gevestigd in het Paramedisch Centrum aan de Kruizemunt 3 te Klazienaveen

Wilt u een afspraak maken bel dan met Rien van Manen.
Telefoon: 0591-820231

Email: info@fysiotherapierienvanmanen.nl

Ben momenteel op zoek naar mensen die in groepsvorm hartrevalidatie willen gaan doen en eveneens zoek ik COPD-patiënten met hetzelfde doel. Als u hier belang bij heeft bel dan ook even met bovenstaand telefoonnummer.